Föreläsningar & e-kurser

Inspirationsföreläsning ”Bli vän med din smärta!”

Föreläsningen bygger på boken ”Min vän Smärtan” där jag utgår från min egen resa att finna orsakerna till min ständiga smärta och mina försök att läka mig själv. Syftet är att ge ett kanske lite annorlunda perspektiv på smärta samt att inspirera till ett hälsosammare liv i samklang med våra kroppar och med moder jord. Ett liv där vi lär oss lyssna på vår kropps smärtsignaler. Smärtan vars enda syfte är att tala om vad som är fel så vi kan få en möjlighet att rätta till det. Jag ger även konkreta tips och visar en del övningar som kan lindra smärtan. 

Vill du boka mig? Mejla mig på [javascript protected email address]

Smakprov på föreläsningen

  ***

OBS! JUST NU LIGGER DENNA KURS NERE. 

Min förhoppning är att kunna lägga upp den igen.

 

Webbaserad självstudiekurs

 

Finn din smärtas ursprung. Läk den och få ett rikare liv. 

Denna webbaserade självstudiekurs består av 12 lektioner, en per vecka. Du väljer själv när du tar del av varje lektion, men jag rekommenderar att du följer kursplan, att du inte tar mer än ett avsnitt per vecka, eftersom du då får bästa resultat i din smärtlindringsprocess coh livsstilsförändring. 

Detta är en webb-utbildning för dig som lever med långvarig smärta – eller har någon närstående som gör det - och som bestämt dig för att ta tag i orsakerna, de fysiska likväl som de psykiskt/mentala och existentiella. Kursen passar även för terapeuter med smärtklienter som vill bredda sin behandling av dem samt de som vill göra en livsstilsförändring.

Kursen bygger på boken Min vän Smärtan som är baserad på mina egna erfarenheter i sökandet efter smärtlindring. 

 

Boken Min vän Smärtan finns nu som e-bok. Du beställer den här

 

***